Piese auto

Magazin auto de piese si accesorii pentru masina dumneavoastra

Service auto rapid

Dotari moderne si mecanici auto cu experienta in domeniu.

Schimb anvelope

Siguranta ta si a familiei tale pe primul loc.

Despre noi

S.C.Tehno-Dinamic S.R.L a fost infiintata in anul 1995 avind ca obiect principal de activitate comertul cu piese de schimb si accesorii auto.In anul 2004 a devenit dealer autorizat al importatorului Porsche Romania pentru marca Seat deschizind astfel punctul de lucru situat pe E85 in localitatea Cumparatura.In anul 2010,datorita performantelor obtinute in activitatea de service,Tehno-Dinamic devine si service autorizat pentru marca Skoda fiind astfel singurul service din Moldova care poate efectua servicii de garantie,postgarantie si revizii pentru ambele marci,respectiv Seat si Skoda.Momentan Tehno-Dinamic isi desfasoara activitate in trei puncte de lucru avind un numar de aproximativ 40 de angajati.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Mecanica auto

Executam servicii de mecanica auto la cele mai inalte standarde si pentru o gama larga de marci auto.

Service rapid

Punem la dispozitia clientilor nostri metode moderne, eficiente si rapide de diagnostic si depanare auto.

Diagnoza auto

Serviciul consta in verificarea computerizata a autovehiculului. Diagnosticarea se face folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarui tip de masina.

Schimb anvelope

Siguranta ta si a familiei tale este pe primul loc. Vino sa-ti schimbam anvelopele la timp; numai un service roti autorizat poate efectua un schimb anvelope care sa-ti ofere placerea unui drum sigur pe patru roti.

Ofertă luna Octombrie 2019

Ofertă valabilă doar pentru piesele/produsele achiziționate din magazinele Tehno-Dinamic

Manopera inlocuire discuri+placute frana=fata sau spate 90 lei, obligatoriu test frana 23 lei;

Manopera 100 lei inclusiv tva pentru inlocuire ulei motor, filtru ulei, filtru aer, filtru polen si resetare interval service

Q-Service Tehno Dinamic

+0741 147 162